Alice Cullen 4 ever
Hejj!!! Jednostavno moras da volis ovaj forum! Zabavni smo, kreativni, volimo da se druzimo i OBOZAVAMO ALICE...Ako volis Alice i zabavu moras se registrovati, a ako si se vec regg onda Have fun...ADMIN TEAM

Alice Cullen 4 ever

Najj forum o najj vampirici~Alice
 
PrijemPortalRegistruj sePristupi

Delite | 
 

 Kviz:Sleepover whit Alice

Ići dole 
AutorPoruka
Alice Cullen
Admin
Admin
avatar

Broj poruka : 200
Reputation : 0
Datum upisa : 17.08.2010
Godina : 20
Lokacija : Forks,Cullen house

PočaljiNaslov: Kviz:Sleepover whit Alice   Pet Avg 20, 2010 2:57 pm

U komentaru napisite pod kojim pitanjem vam je koje slovo odgovor


1.You get to Alices house, what's the first thing you do?
a)Jump out of the car and run to Edward's room!
b)Get out o the car and grab your stuff then go put it inside (me:then go run to Edwards room?) you:'NO!'
c)Run away when she's not looking, then get caught and forced, (carried), inside
d)Run inside and let Alice get your things, (me:your mean!) you:Well, I'm the guest! And she's way stronger than me!

2.When you get inside, you suggest to.....
a)"LET'S PAINT ARE NAILS!"
b)"How about we go do each others makeup?"
c)"How about......you take me HOME...NOW!"
d)"What do you want to do?"

3.Alice:"I wanna do your makeup!"
a)you:"NOOOOO!!!!!!!!!!"
b)you;"Kool! Where....... IN EDWARDS ROOM?"
c)you:"I'll do yours and you do mine, kay?"
d)you:"Okay, I'm not good at makeup so how 'bout you just do mine!

4.After your done, she decides to put on a fashion show..you say:
a)"Gasp! That sounds sooooooo much fun! Let's do it!"
b)"WHERE? IN EDWARDS ROOM? FOR EDWARD????"
c)"GASP! NO!!!!!!!!!!" then runs away getting caught again and carried back to the living room!
d)"Ummmmm, I'm not good with fashion!"

5.It's time for the real part of the sleepover......PAJAMA TIME!!!! you put on:......
a)some short shorts, and a tank top! (For Edward of course!)
b)some Tinkerbell soft pants, and a old t-shirt that says 'Frankie say RELAX!'
c)a plain white or very light pink long night-gown
d)some sweat-pants, and a old random t-shirt!

6.Time to go to bed.......where do you sleep?
a)you sneak into EDWARD'S bedroom, and sleep on his couch.
b)I don't sleep, I'm a vampire! DUH!!!!!!
c)You sleep on the floor in Alices room!
d)You bum out on the couch in the living room!

7.Just as you were about to doze off, Alice hits you with a pillow! you.................
a)Get a couple of pillows and hit her really hard in the head with it, then lay back down!
b)Get a pillow and throw it at her! Then tries succesfully to start a pillow fight!
c)iiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!! NOO!!!!!!!!! STOP IT! STOP IT! EDWARD HELP ME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (me:party pooper!)
d)giggle, then tell her to stop, and try to go back to sleep. (me:party pooper!)

8.you finnaly get up, after she splashes water on you, and then (Alice) says:Do you want to watch a movie?
a)SURE!....I GET TO PICK IT! you and alice yell at the same time!
b)Okay, what kinda movie?
c)UHHHH, why must you torture me! I WANT TO SLEEP!
d)YEAH!!!! Can we watchtapes of EDWARD????!!!!

9.You wake up about 8:00, Alice sitting on the ground reading a magazine. you......
a)Jump up and unsuccesfully try to scare her.
b)say:"what are you reading?"
c)say:"GOOD MORNING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" really loudly!
d)say:"IS EDWARD HERE YET????"

10Jasper walks in... what do you do?
a)Hide behind Alice while staring at his arms(trying to see the scars!) then Alice gets offended and picks you and throws you on the couch.
b)say:"HI JASPER! GOOD MORNING!" really loudly! Alice:"Would you stop with the screaming!"
c)say:"Hello, I-I'm ____!"
d0Stay laying on the couch, while you watch Alice smile a very wide and happy smile!

11.Alice:"Okay, your going home at 5:00(p.m.) so let's paint the nails!"
a)you:"NOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!! Then try to run off. And got caught, again!
b)you:"Kool! Just paint them whatever Edward's favorite color is!"
c)you"Okay! SUPRISE ME WITH THE COLOR!"
d)you:"Umm, FINE! But you have to do them black!" she looks at you with a pouty face.."OR NOTHING AT ALL!" you say loudy!

12.It's about 10:00 soooo you get dressed... What do you wear?............
a)A pair of pance and a Hollister or Abercombie.
b)Some cheerleading shorts and a strapless shirt..(For Edward...OF COURSE!)
c)Some tan caprise, and a polo.
d)Some dark blue skinny-jeans, and a striped dark blue and black long-sleeved shirt.

13.It's time to go....who do you ask t drive you home?
a)EDWARD! The sexy volvo driver!!!!!!!!
b)Emmett! In his HE-UGE JEEP!
c)Alice, of course! In her PORSHE!
d)You run home, saving yourself the embarrsment of the long car conversations

________________________________________


I don’t care whose idea it was. How could you do this to me? I expect that kind of thing from Edward, but not from you. I love you like you were my own sister.
Alice Cullen, Eclipse, Chapter 21, p.465
Nazad na vrh Ići dole
http://alice-cullen4ever.forumsr.com
Alice Cullen
Admin
Admin
avatar

Broj poruka : 200
Reputation : 0
Datum upisa : 17.08.2010
Godina : 20
Lokacija : Forks,Cullen house

PočaljiNaslov: Re: Kviz:Sleepover whit Alice   Pet Avg 20, 2010 3:16 pm

Moji rezultati...
1.b)
2.b)
3.c)
4.a)
5.b)
6.c)
7.b)
8.a)
9.a)
10.b)
11.c)
12.d)
13.c)

________________________________________


I don’t care whose idea it was. How could you do this to me? I expect that kind of thing from Edward, but not from you. I love you like you were my own sister.
Alice Cullen, Eclipse, Chapter 21, p.465
Nazad na vrh Ići dole
http://alice-cullen4ever.forumsr.com
 
Kviz:Sleepover whit Alice
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Kviz znanja
» Pošalice
» Zbog ovoga biste dnevno trebali popiti barem dvije šalice kave
» Slušalice bez žica
» ALICE HOFFMAN Plavi dnevnik

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Alice Cullen 4 ever :: Kanta foruma :: Kanta :: Ankete-
Skoči na: